Dr. Kiss Ibolya

Az mr ibolya után az életem további történetei. és mindennapjaim.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Linkblog

Az egyik szemem sír, a másik nevet

2008.09.09. 17:02 | drkissibolya | 1 komment

 

 

Tenerife az örök tavasz szigete, a legnagyobb a  Kanáriszigeteken, ahol még a tengervíz hömérséklete is átlagosan 22-24 C fok. és ahová augusztus 23-án Péter kiköltözött.

Még Zsuzsival hét évvel ezelőtt alapítottak egy céget vendéglátásra, ahol a Tusculánum mellett a kedvező anyagi lehetőségek miatt, meg Zsuzsinak az egészségét is kedvezően befolyásolta az ottani klima, nyitottak volna egy vendéglőt. Sajnos akkor nem volt elég pénzük, hogy üzlet helyiséget vegyenek, ill. mikor már Zsuzsi betegsége elhatalmasodott, akkor már nem merték vállalni a kiköltözést, de ha tehették és még Zsuzsi bírta a repülést ki-ki utaztak. Zsuzsi megparancsolta Péternek, hogy nem szabad neki a céget megszüntetni, amit Ő hüségesen meg is fogadott és meg is tartott. Zsuzsi halála után azonban nem sok kedve volt vele foglalkozni.

Ebben az évben, föleg az itthoni rossz gazdasági helyzet miatt, ismételten többször járt kint, mig nagyon kedvező helyen, 30 méterre a tenger parttól megvette azt a  Snack-bárt, amit már Zsuzsival is néztek, és nagyon kedvező áron, és szeptember 4-én  Zsuzsi halálának fordulóján és az ö emlékére meg is nyitott. Úgy tűnik, hogy sikerrel vette az első akadályt. Hát ezért nevet a másik szemem.

Sajnos Tenerife 5 órás repülő út Budapestől, nem beszélve a költségekről, igy egyetlen hozzátartozom és mindenben támaszom csak majd talán karácsonykor láthatom, ha tud repülőjegyet küldeni. Hát ezért sír az egyik szemem, jóllehet én imádkoztam ki és ma is  minden nap kérem a jó Istent, hogy segítse Petit a boldogulásban, adjon neki végre meg-nyugvást és lelkibékét.

Itthon a Tusculánum továbbra is működik, a Péter bátyja próbálja fenntartani, dehát ö, nem Péter és nem is füz hozzá hasonló kapcsolat. Persze jó lenne, ha legalább annyit  forgalmazna, hogy ne kelljen Péternek kintről támogatni.

Hát ez megint egy nagy változás az életemben, bővebbet pedig majd akkor, ha sikerűl kiutaznom és személyesen megtapasztalom.

A bejegyzés trackback címe:

https://drkissibolya.blog.hu/api/trackback/id/tr52655743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Judit 2008.09.16. 22:52:00

Kedves Ibolya! Hálát adok én is Istennek - hiszen nagyon régen ismerlek Téged -, hogy Ő minden bajban és tragédiában melletted állt, a Szűzanya anyai oltalmában vagy, most éppen így, de - habár "az én utaim nem a ti utaitok", mégis "az Istent szeretőknek minden a javukra válik", emberileg talán nagyon nehéz a Te utad, de biztos vagyok benne, hogy az Isten országában hallatlanul értékes. Hogy mennyire, megtudjuk majd, amikor meglátjuk az Ő arcát. Mindenesetre nagyon örülök, hogy azért nem szakadtunk el Tőled, s bármikor folyamodhatunk Hozzád segítségért, amit Te ugyanolyan önzetlen szeretettel adsz, mint régen. Szeretettel várom - várjuk újabb feljegyzéseidet.
süti beállítások módosítása